ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile Covid ajută persoanele vaccinate să evite spitalizarea? Două tabele din două rapoarte ale Agenției pentru Securitatea Sănătății din Marea Britanie fac lumină în această întrebare - iar răspunsul este - vaccinurile Covid NU AJUTĂ ÎN NICIUN FEL în prevenirea spitalizărilor.
 


Acum uitați-vă la absorbția vaccinurilor din raportul din Săptămâna 16 (tabelul a fost întrerupt):
 

 

 
Puteți vedea că, în linii mari, procentul de spitalizări vaccinate se potrivește îndeaproape cu ponderea vaccinată a populației, stratificată în funcție de vârstă. Aceasta include o minoritate foarte mică de persoane care au fost vaccinate o dată. Acele persoane sunt, de obicei, vătămate de vaccin și nu pot trece la a doua doză. Excluderea lor ar fi nedreaptă. Cu toate acestea, dacă le-am exclude, rezultatul nu s-ar schimba în principiu, deoarece cei vaccinați o dată reprezintă o minoritate foarte mică din populație și din internările în spital.

Rețineți că calculul exact al VE este foarte sensibil la datele de intrare, deoarece populația nevaccinată este foarte mică. Am decis să nu citez cifrele exacte ale VE decât pentru a sublinia un aspect evident, și anume că VE este negativ.

"Populația vaccinată" include multe persoane cu doze recente. Și totuși, vaccinurile nu au niciun efect protector împotriva spitalizării în cel mai bun caz și un efect negativ în cel mai rău caz.

Aceste date SUNT stratificate în funcție de vârstă, astfel încât "confuzia de vârstă" este eliminată.

Acesta este rezultatul rușinos al programului de vaccinare din Marea Britanie. Singurul lucru care face ca Regatul Unit să fie unic este raportarea statistică mai onestă și mai cuprinzătoare. Vaccinurile au eșuat în întreaga lume, nu doar în Marea Britanie.

Boosterele funcționează pentru mai puțin de trei luni, apoi înrăutățesc lucrurile



Datele sunt de-a dreptul ciudate și nu pot să le explic. Priviți fața speriată de mai sus. Graficul arată o CREȘTERE ciudată a numărului de spitalizări în primele trei luni de la aplicarea boosterelor pentru persoanele cu vârste cuprinse între 40 și 49 de ani. Agenția pentru Securitatea Sănătății explică acest lucru spunând că ar putea fi un rezultat aleatoriu al faptului că avem prea puține cazuri. Bine.

Acum, uitați-vă la emoji-ul cu întrebări de mai sus. Graficele pentru persoanele de 50 de ani și peste sunt foarte ciudate. Ele arată salturi inexplicabile în ratele de spitalizare imediat după trei luni de la dozele de rapel, care apoi scad. NU este compatibil cu povestea obișnuită a "diminuării vaccinului".

Aceasta vorbește de rău despre vaccinuri - dar ce ne spune? Eu nu reușesc să îmi dau seama și sper că și voi veți cântări. Cum puteți explica acest grafic? Ce le fac rapelurile oamenilor care îi fac mai predispuși să fie spitalizați cu Covid după trei luni de la rapel?