ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O biserică și un cămin de bătrâni din județul Suceava își așteaptă ctitorii. Sfântul lăcaș a fost ridicat deja, mai necesitând doar împodobirea prin pictură. Căminul de bătrâni, care poartă hramul sfnților mucenici Rafail, Nicolae și Irina, se află la începutul lucrărilor de construcție și are nevoie de sprijin din partea celor cu inimă creștină. 

„Cu mila lui Dumnezeu si cu ajutorul d-voastră, oameni dragi cu suflet mare de pretutindeni, am reusit sa aduc biserica aproape de final. A mai ramas pictura la Catapeteasma si interiorul bisericii. Încerc sa merg mai departe. Un nou proiect ma așteaptă spre a fi împlinit -CĂMINUL DE BĂTRÂNI. 

Dupa cum stiti, nu pot face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu și al d-voastră, oameni buni. Este greu dar nu imposibil. Cei care doriți să ma ajutati, sa fiti ctitori la aceste mari lucrari inchinate Maicii Domnului si oamenilor greu incercati de viata, o puteti face in contul: 

RO 37 BTRLRONCRT0621965901   
CUI-45048858 sau pe adresa 
Maica Banu Emilia (FILARETA). ASEZAMANTUL SOCIAL SF. MUCENICI „RAFAIL, NICOLAE SI IRINA” LOC. BĂIȘEȘTI, COM. CORNU LUNCII, JUD SUCEAVA. 

Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va dăruiască toate cele de folos, sa va ocrotească si sa va rasplateasca bunatatea! Bogdaproste!”, a anunțat maica Filareta pe Facebook