Actorul francez Alain Delon a declarat, vineri seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde a ajuns la începutul proiecției speciale a filmului „Afacerea Pigot”, care a rulat în cadrul TIFF, că este încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbați, doamnele declarându-i "Alain, je t`aime”, informează Mediafax.

Alain Delon (81 de ani), care se află pentru prima oară în România, a sosit, vineri seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca pe covorul roșu, alături de președintele TIFF, Tudor Giurgiu, și a urcat pe scenă, unde a salutat publicul și a fost aplaudat.

"Sunt foarte fericit să fiu aici și am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele și cu asta mă pot mândri. Filmul <<Afacerea Pigot>> este primul film pe care l-am produs, regizat și interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri l-am fi văzut într-o sală. Mulțumesc pentru invitația de a fi aici și sunt foarte fericit și foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbați. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să știți că nu sunt homosexual”, a spus Delon.
 
La proiecția filmului „Afacerea Pigot” au asistat peste 2.500 de spectatori.

Alain Delon va primi, sâmbătă, în cadrul galei de închidere a TIFF programată la Teatrul Național din Cluj-Napoca, Premiul de Excelență.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.