ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toți cei cu inima română sunt așteptați să dea mână cu mână în capitala Moldovei, la Iași, unde Starea de Libertate îl va susține în stradă pe dr. Răzvan Constantinescu, singurul profesor de la UMF Iași care a condamnat condiționarea intrării la examene a studenților de testare/vaccinare Covid. Acesta va fi audiat marți de Colegiul Medicilor, iar cei care doresc să îl susțină sunt așteptați mâine după ora 14 pe adresa: bd. Carol I nr.5, Iași, după cum am anunțat anterior.  

ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM NU. „Un promo pentru prezența voastră la Iași, marți, la 14:30, 22 iunie. Să nu lăsăm un precedent a fi creat! Să strigăm numele impostorilor de la boxe, în stradă! Să audă Iașiul cine îi sunt eroii și cine îi sunt trădătorii!”, este îndemnul postat de Starea de Libertate pe Facebook, alături de clipul de mai jos: