ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Igiena este un aspect decisiv atat in cadrul activitatilor personale, cat si in cele din viata profesionala. Cu toate acestea, foarte multe persoane au reusit sa constientizeze acest detaliu abia odata cu inceperea pandemiei de Coronavirus. Dezinfectarea mainilor, a obiectelor si a suprafetelor este cel mai bun scut impotriva virusurilor si altor agenti patogeni, asadar foarte multe persoane care inteleg importanta folosirii produselor de calitate si-au indreptat atentia asupra unui producator dezinfectanti profesionali. 

Un astfel de producator va pune la dispozitie atat solutii pentru dezinfectarea mainilor, cat si diverse variante pentru dezinfectarea obiectelor sau suprafetelor, insa cel mai important aspect va fi eficienta. Produsele comercializate de un producator dezinfectanti profesionali vor avea o eficienta ridicata si dovedita, fiind fabricate special pentru mediile cu trafic intens, precum institutiile publice, spitalele, scolile, fabricile sau diferitele afaceri din sectorul de ospitalitate. 

Asadar, atunci cand vrei sa te bucuri de curatenia si siguranta unui mediu personal sau de lucru, diminuand cat mai mult riscurile de contaminare biologica, trebuie sa stii ca unele dintre cele mai apreciate produse de dezinfectare sunt cele din gama 5K. Acestea sunt fabricate in Romania de marele producator dezinfectanti autohton Dezinfectanti.ro. 

Aceasta gama cuprinde solutii de dezinfectare care vin atat in ambalaje de uz personal, cat si variante pentru uz comercial, la scara larga. Solutiile sunt eficiente atat in combaterea transmiterii virusului Covid-19, cat si in eliminarea altor agenti patogeni care pot afecta organismul omenesc in alte moduri. 

De ce sa alegi solutiile fabricate de un producator dezinfectanti autorizat? 
Cel mai important detaliu este ca solutiile de dezinfectare 5K produse si comercializate de magazinul online dezinfectanti.ro au un efect biocid testat si garantat. De exemplu, in cazul dezinfectantilor profesionali pentru maini din gama 5K exista, in acest moment, urmatoarele confirmari de specialitate: 

- activitate bactericida: SR EN 13727+A2 – 30 secunde;
- dezinfectia igienica a mainilor prin frecare: SR EN 1500 – 30 secunde (in conditii de curatenie si murdarie);
- activitate fungicida: SR EN 1650 – 30 secunde;
- activitate fungicida: SR EN 13624 – 30 secunde;
- activitate virucida: SR EN 14476: 2013+A2:2019 – 30 secunde (in conditii de curatenie si murdarie).

Aceste confirmari sunt foarte importante fiindca reprezinta garantia faptului ca folosesti un produs de calitate, testat si avizat de catre autoritatile competente din domeniul sanitar. Astfel, solutiile de dezinfectare 5K au o eficienta confirmata de 100% in cazul folosirii corecte, ceea ce le recomanda pentru utilizarea in cadrul spitalelor, institutiilor de invatamant, clinicilor, mediilor de lucru, dar si pentru suprafetele din locuinta.
 

In mediul comercial sau profesional, folosirea unor solutii de dezinfectare de calitate se poate dovedi decisiva atat pentru protejarea echipei de lucru si a clientilor, cat si pentru bunul mers al afacerii, indiferent de domeniul de activitate. Un singur angajat depistat pozitiv cu Coronavirus poate duce la oprirea activitatii institutiei sau firmei, fapt inoportun in orice moment. 

In plus, instabilitatea economica din aceasta perioada ar complica oprirea activitatii firmei chiar si pentru doua saptamani. De aceea, alege produse de calitate, de la un producator dezinfectanti autorizat, si asigura un nivel maxim de protectie impotriva contaminarii din mediul de lucru! 

Ce alte produse pot fi gasite in oferta Dezinfectanti.ro?
Marele producator de dezinfectanti profesionali comercializeaza atat produse destinate dezinfectarii tegumentelor, cu aplicatie directa sau care intra in contact cu pielea mainilor sau a capului, cat si produse utilizate pentru dezinfectarea suprafetelor, materialelor, echipamentelor si mobilierului. Mai mult, pe site poti gasi si produse dedicate curateniei profesionale, precum degresanti, detergenti universali sau solutii pentru geamuri.