ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerile parlamentare anticipate ale Republicii Moldova sunt menite doar pentru a schimba garda rusească pe față cu garda rusească pe dos, vopsită europenește sau chiar și românește, în culorile tricolorului, folosit însă operativ, ca steag străin, după cum apreciam într-un articol de azi dedicat ciudățeniei sprijinirii lui Renato Usatîi de o pagină de Facebook a unui Institut al Academiei Române.

La ora 00:15 s-au procesat deja 93.02% din procesele verbale care conțin voturile exprimate de bieții cetățeni basarabeni și concetățenii lor de diferite naționalități aduși de tovarășul Stalin pentru a înlocui populația autohtonă de români deportată în Siberia și stepele Kazahstanului. Rezultatele experimentului moscovit de azi stăteau așa, potrivit Unimedia.info, care preia datele de la Comisia Electorală Centrală de la Chișinău:

PAS -  47,63% - Matrioșka Maia Sandu

BECS -  30,93% - Comuniști și socialiști pe față

Șor -  6,56% - Un pui de Șora

Concluzia: La Chișinău, continuă circul cu „merkeliști” și „putiniști”. Suntem curioși ce-or să mai scoată din joben când Merkel va deveni angajata lui Putin pe la cine știe ce concern rusesc?