Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod roșu de vânt puternic cu aspect tornadic, în localități din județul Sălaj, până la ora 16.00, informează Mediafax.
 
Potrivit meteorologilor, marți de la ora 15.20 până la ora 16.00 în Zalău, Jibou, Hereclean, Creaca, Mirșid și Crișeni din județul Sălaj se vor semnala vânt puternic cu aspect tornadic, grindină de mari dimensiuni, descărcări electrice frecvente și averse torențiale ce vor cumula 25...35 l/mp.

Totodată, este cod portocaliu de grindină de dimensiuni medii și mari dimensiuni, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor cumula 25...35 l/mp în alte localități din județul Sălaj, tot până la ora 16.00.

Și în câteva localități din județele Arad și Timiș este cod portocaliu de grindină de dimensiuni medii, posibil mari, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică, averse torențiale care pot cumula 25-35 l/mp, până la ora 16.00, în timp ce până la ora 18.00 în județele Suceava, Vaslui, Bacău, Botoșani, Neamț și Iași este cod galben de vânt puternic, care la rafală va atinge 55...60 km/h
 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.