ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Alexandru Arșinel, a cărui stare de sănătate s-a deteriorat pe parcursul anului care a trecut după vaccinarea anti-Covid urmată de infectarea cu Covid, trecând prin mai multe spitalizări, încă nu și-a aflat starea de bine. Deși a petrecut Crăciunul în familie, el se plânge că sănătatea lui e la limita suportabilității, într-un interviu acordat PlayTech.ro. și publicat sub titlul „Ce se întâmplă cu organismul lui Alexandru Arșinel. Artistul a făcut anunțul trist”.

Arșinel și-a petrecut sărbătorile acasă și speră să nu se mai întoarcă în spital, deși, spune el, starea sa de sănătate nu este prea bună. Atât acesta, cât și soția sa, imobilizată la pat, urmează un tratament de recuperare la domiciliu.

Anul 2021 a fost unul extrem de dificil pentru Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor de revistă a petrecut o lungă perioadă de timp prin spitale, cu diverse afecțiuni, care i-au șubrezit sănătatea.
 
Atât acesta, cât și soția sa au fost internați în luna aprilie timp de 10 zile în Spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19 în ciuda faptului că amândoi erau vaccinați anti-Covid cu două doze.
 
Experiența a dovedit că infectarea cu noul coronavirus este una dintre reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid, însă vaccinații care se cred „imunizați” nu bănuiesc acest lucru, ba chiar se laudă că vaccinul i-a „ajutat” să facă o „formă ușoară”. Dacă era ușoară, de ce mai toți vaccinații covidați ajung la spital? Și cum rămâne cu minciuna livrată de producătorii serurilor Covid, care le declarau eficiente în proporție de 95%, pentru ca, mai apoi, să bage în spital atâția oameni afectați de boala contra căreia trebuia să-i protejeze mult-lăudatul vaccin?

Revenind la situația actorului octogenar, el nu a fost complet reabilitat nici după vindecarea de Covidul indus de vaccin. S-a externat de la „Matei Balș”, dar starea lui de sănătate a continuat să fluctueze. El a ajuns în septembrie din nou la spital, acuzând o stare de slăbiciune cronicizată, care i-a pus dificultăți în exercitarea profesiei. 

La finalul acestui an, mai precis în luna noiembrie, actorul a ajuns pentru a treia oară în spital, de data aceasta din cauza unor probleme cardiace. El a trecut cu bine până acum peste intervențiile chirugicale la inimă, printre care și montarea unui stent, la Spitalul „Monza” din București, renumit pentru intervențiile chirurgicale cardiovasculare.

Luna decembrie și sărbătorile îl găsesc pe marele actor acasă, dar nu la fel de în formă ca în alte dăți. El se resimte după tot istoricul acestui an, fără a-și da seama prea bine ce are.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i OK, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro, unde puteți citi și continuarea destăinuirilor sale.