ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul actor, alături de soția sa se află internați la Matei Balș după ce au fost testați pozitiv la coronavirus, deși ambii fuseseră vaccinați. Cei doi soți se află în stare bună, anunță televiziunea, potrivit știripesurse.

Arșinel și-a făcut rapelul rapelul în februarie, iar la două luni de la vaccinare actorul a declarat "Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a citat româniatv din fanatik.ro.
 
Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului care a dat planeta peste cap și s-a vaccinat fără să stea pe gânduri. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. 
 

Actorul, alături de soția sa, s-au testat după ce au dezvoltat simptome specifice virusului, iar în momentul de față se află internați la spital. Soția sa este imobilizată la pat de aproximativ 4 ani, în urma unui accident banal, care a paralizat-o aproape complet, anunță romaniatv. De asemenea, actorul a suferit un transplant de rinichi în 2013 și de atunci afirmă că se obosește foarte repede.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews