Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a săvârși crima. Potrivit unchiului Alexandrei,  cei patru complici, despre care spune că are dovezi, ar fi un fost șef din  poliția Caracal, un ex procuror, o fostă judecătoare dar și cel puțin un politician de Olt a cărui familie îl cunoștea pe Dincaă și care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi „mărunte”.

„NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:
- Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
- Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
- O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie "de prietenie". Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit. 
-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi "marunte"
AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL”, a scris Cumpănașu pe Facebook.