ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce luni de zile a susținut că nepoata sa este în viață și a fost traficată de o rețea de carne vie, acum candidatul la prezidențiale Alexandru Cumpănașu spune că nu mai are nicio dovadă certă în acest sens. Într-un interviu pentru DCNews, Cumpănașu a susținut că știe că Alexandra Măceșanu ar fi fost traficată din România printr-o rețea albaneză din Bari și predată unei filiere arabe, în ciuda scandalului izbucnit în România.

„Informație certă că este în viață, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informația că este în viață. A fost traficată din România printr-o rețea albaneză din Bari și predată unei filiere arabe. Pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogați și au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia și Maroc.

A fost răpită pentru o astfel de rețea. Ultima mea informație este că a fost predată acestei rețele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine și de investigatorii mei privați”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru DC News.

Anterior, într-o postare pe Facebook, Cumpănașu afirma că oamenii din echipa lui s-au întâlnit cu ”locotenenții lui Clămparu”, care au fost de acord să se implice în găsirea Alexandrei. Vizate ar fi ”cuiburile” din Spania și Italia ale celui mai temut interlop din Europa, cu scopul de a da de urma fetelor dispărute în România.

De asemenea, unchiul Alexandrei afirma că are dovezi, pe care le-a prezentat și șefului anti-mafia din Italia, conform cărora magistrați italieni ar fi implicați în protejarea rețelei lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în Cazul Caracal.
 
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a ars corpurile victimelor iar rămășițele trupului Luizei Melencu le-ar fi aruncat la marginea unei păduri din Caracal. Pe 18 septembrie, DIICOT anunța că oasele descoperite în zona de lizieră de pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu.