ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, acuză modul în care se comportă anchetatorii, spunând că familia Alexandrei nu a fost anunțată care este motivul audierii de joi, dar criminalul Gheorghe Dincă este tratat cu foarte multă atenție. El a făcut noi dezvăluiri despre dimineața în care polițiștii și procurorii au intrat în casa ororilor și au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a întâmplat acolo.

„Eu îi înțeleg că sunt grăbiți, că au multe de făcut, dar este inadmisibul să trimită doi polițiști la o familie acasă și să nu spună de ce sunt audiați. Că văd că pe Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă, dacă nu are o pernă sub cap, au grijă să îi aducă, dacă mai obosește, eventual îi aduc un pat", a spus Alexandru Cumpănașu.

Acesta spune că anchetatorii au mers acasă la părinții Alexandrei Măceșanu și le-au spus să se prezinte joi la Poliția Caracal, dar fără a spune și de ce.

„Nu mai acceptăm să își bată joc de familia asta. Să trimiți oameni să spună veniți mâine la 10 (...). Se merge pe teza psihopatului care a făcut...Pentru toată lumea este cel mai convenabil să închidem dosarul. Dacă le trece prin cap anchetatorilor, sper că nu, să disjungă dosarul și să îl trimită pe Dincă în judecată pentru omor și mai facem după anchetă pe crimă organizată... ”, a mai spus Cumpănașu.
 
El a vorbit din nou despre misteriosul telefon primit de familia Alexandrei după ce monstrul din Caracal a fost reținut, numărul de pe care s-a sunat nefiind verificat nici azi de cei care conduc ancheta.

”La numai o oră și jumătate de la începerea perchezițiilor, când Gheorghe Dincă era deja reținut, părinții fetei au mai primit un telefon misterios, prin care erau asigurați că adolescenta este bine. Au primit un telefon în ziua de vineri după ce acest individ a fost reținut. Am comunicat acel număr de telefon tuturor celor care sunt responsabili de această anchetă. Nu s-au făcut verificările nici până astăzi. Este strigător la cer”, a declarat Alexandru Cumpănașu.
 
”Mama și tatăl Alexandrei au fost sunați de cel puțin două ori. O dată la ora 10.30, joi, când Alexandra era deja răpită și nu sunase încă la 112, de pe cartela cumpărată de la Craiova, iar vineri, la 7.30, a mai fost un apel, care avea același mesaj, să stea liniștiți, să nu își facă probleme. Acest al doilea apel nici până la această oră nu a fost localizat de parchet și de poliție. În cursul zilei de joi îmi spunea mama Alexandrei că au fost cel puțin 10 apeluri de pe număr necunoscut, la care când răspundea, la partea cealaltă a firului nu răspundea nimeni. Sunt dovezi de complicitate”, declara Alexandru Cumpănașu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.