Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, acuză modul în care se comportă anchetatorii, spunând că familia Alexandrei nu a fost anunțată care este motivul audierii de joi, dar criminalul Gheorghe Dincă este tratat cu foarte multă atenție. El a făcut noi dezvăluiri despre dimineața în care polițiștii și procurorii au intrat în casa ororilor și au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a întâmplat acolo.

„Eu îi înțeleg că sunt grăbiți, că au multe de făcut, dar este inadmisibul să trimită doi polițiști la o familie acasă și să nu spună de ce sunt audiați. Că văd că pe Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă, dacă nu are o pernă sub cap, au grijă să îi aducă, dacă mai obosește, eventual îi aduc un pat", a spus Alexandru Cumpănașu.

Acesta spune că anchetatorii au mers acasă la părinții Alexandrei Măceșanu și le-au spus să se prezinte joi la Poliția Caracal, dar fără a spune și de ce.

„Nu mai acceptăm să își bată joc de familia asta. Să trimiți oameni să spună veniți mâine la 10 (...). Se merge pe teza psihopatului care a făcut...Pentru toată lumea este cel mai convenabil să închidem dosarul. Dacă le trece prin cap anchetatorilor, sper că nu, să disjungă dosarul și să îl trimită pe Dincă în judecată pentru omor și mai facem după anchetă pe crimă organizată... ”, a mai spus Cumpănașu.
 
El a vorbit din nou despre misteriosul telefon primit de familia Alexandrei după ce monstrul din Caracal a fost reținut, numărul de pe care s-a sunat nefiind verificat nici azi de cei care conduc ancheta.

”La numai o oră și jumătate de la începerea perchezițiilor, când Gheorghe Dincă era deja reținut, părinții fetei au mai primit un telefon misterios, prin care erau asigurați că adolescenta este bine. Au primit un telefon în ziua de vineri după ce acest individ a fost reținut. Am comunicat acel număr de telefon tuturor celor care sunt responsabili de această anchetă. Nu s-au făcut verificările nici până astăzi. Este strigător la cer”, a declarat Alexandru Cumpănașu.
 
”Mama și tatăl Alexandrei au fost sunați de cel puțin două ori. O dată la ora 10.30, joi, când Alexandra era deja răpită și nu sunase încă la 112, de pe cartela cumpărată de la Craiova, iar vineri, la 7.30, a mai fost un apel, care avea același mesaj, să stea liniștiți, să nu își facă probleme. Acest al doilea apel nici până la această oră nu a fost localizat de parchet și de poliție. În cursul zilei de joi îmi spunea mama Alexandrei că au fost cel puțin 10 apeluri de pe număr necunoscut, la care când răspundea, la partea cealaltă a firului nu răspundea nimeni. Sunt dovezi de complicitate”, declara Alexandru Cumpănașu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews