Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că în ancheta de la Caracal se face jocul unor „complici nemernici”.  El a dat și un exemplu, susținând că nu înțelege de ce raportul Institutului Național de Medicină Legală privind osemintele găsite la Gheorghe Dincă nu este finalizat nici până la această oră.

„Niște ticăloși care nu au ce căuta în sistemul ăsta și trebuie să meargă la pușcărie. Dacă Alexandra a murit vă asigur că nu mă voi lăsa până nu vor face pușcărie”, a spus el, miercuri, în direct, la Antena 3.

„Această complicitate printre politicieni, interlopi, procurori, judecători, oameni de la serviciile de informații și așa mai departe funcționează din plin la Caracal și în județul Olt. Eu vă pot confirma că este plin de așa ceva. Ăsta e lucrul cel mai grav! Dacă lucrurile merg din ce în ce mai greu și pistele astea tot apar tare mi-e că de fapt vin de la colegii de violuri și de alte nenorociri ale procurorilor sau ale unora de pe acolo, că nu sunt străini nici și ei de acest trafic de carne vie. Câteodată li se mai plasează și lor câte o fetiță, așa cum vorbesc în limbajul lor de nemernici.

Din punctul meu de vedere această complicitate poate să îngreuneze, pentru că vin piste false și diverse pe care polițiștii sau procurorii trebuie să le investigheze și în timpul ăsta nu fac alte lucruri”, acuză Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu i-a solicitat, miercuri, ministrului de Interne Mihai Fifor ca în termen de 30 de zile să emită un raportul despre stadiul anchetelor în cazurile de răpire din ultimii 30 de ani. Cumpănașu susține că, prin demersurile făcute în contextul răpirii nepoatei sale, descoperă cât de adâncă este putreziciunea din instituțiile statului care ar trebui să garanteze dreptul la viață.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews