ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că în ancheta de la Caracal se face jocul unor „complici nemernici”.  El a dat și un exemplu, susținând că nu înțelege de ce raportul Institutului Național de Medicină Legală privind osemintele găsite la Gheorghe Dincă nu este finalizat nici până la această oră.

„Niște ticăloși care nu au ce căuta în sistemul ăsta și trebuie să meargă la pușcărie. Dacă Alexandra a murit vă asigur că nu mă voi lăsa până nu vor face pușcărie”, a spus el, miercuri, în direct, la Antena 3.

„Această complicitate printre politicieni, interlopi, procurori, judecători, oameni de la serviciile de informații și așa mai departe funcționează din plin la Caracal și în județul Olt. Eu vă pot confirma că este plin de așa ceva. Ăsta e lucrul cel mai grav! Dacă lucrurile merg din ce în ce mai greu și pistele astea tot apar tare mi-e că de fapt vin de la colegii de violuri și de alte nenorociri ale procurorilor sau ale unora de pe acolo, că nu sunt străini nici și ei de acest trafic de carne vie. Câteodată li se mai plasează și lor câte o fetiță, așa cum vorbesc în limbajul lor de nemernici.

Din punctul meu de vedere această complicitate poate să îngreuneze, pentru că vin piste false și diverse pe care polițiștii sau procurorii trebuie să le investigheze și în timpul ăsta nu fac alte lucruri”, acuză Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu i-a solicitat, miercuri, ministrului de Interne Mihai Fifor ca în termen de 30 de zile să emită un raportul despre stadiul anchetelor în cazurile de răpire din ultimii 30 de ani. Cumpănașu susține că, prin demersurile făcute în contextul răpirii nepoatei sale, descoperă cât de adâncă este putreziciunea din instituțiile statului care ar trebui să garanteze dreptul la viață.