Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei,  fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o la Caracal, a transmis ministrului de Interne, Mihai Fifor, patru solicitări urgente, între care închisoare pentru clanurile de interlopi care trimit minore la produs în străinătate. De asemenea,  Cumpănașu cere publicarea raportului ofițerului de poliție care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra.

 „A-16-a zi de coșmar continuă pt familia Alexandrei și pt fiecare familie din România. Mă simt extrem de obosit și bombardat din toate părțile de acest mușuroi răscolit”, a a scris unchiul Alexandrei într-un mesaj postat pe Facebook.

Acesta a publicat apoi următorul apel:

„Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață în afara sentimentului familiei că trăiește. Nu avem complicii și rețeaua criminală din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crima organizata măcar din Olt arestata. Nici măcar CERCETATĂ”, scrie Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

„De aceea fac un:
Apel catre Ministrul de Interne
prin care ii der 4 lucruri clare in mod imperios:
1. Publicarea de urgenta a Raportului ofiterului de politie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra. Noi (familia) am facut tot ce am putut pt a ajuta Parchetul si MAI atat cu informatii cat si cu solicitarea catre STS a conversatiilor acestei EROINE a unui intreg popor astazi fara sa-si doreasca o clipa. Daca nu va fi facut public vom depune cerere oficiala pt avea acces la el ca parte (victima) in tot acest COSMAR.

2. Publicarea unui comunicat de presa sau o declaratie de presa din partea Ministrului de Interne prin care sa clarifice daca MAI are cunostine despre retele de crima organizata in judetul Olt. Daca DA, de ce nu sunt inca arestati liderii si complicii lor din fiecare sector (politie, parchet, politica, administratii publice, etc. )

3. Un raspuns public sau SCRIS catre mine prin care sa-mi comunice daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pt verificarea tuturor disparitiilor de copii si nu numai nerezolvate macar din ultimii 10 ani. Ii precizez domnului ministru ca Procurorul General a semnat deja ordinele de inspectie atat fata de procurorii DIICOT cat si fata de procurorii parchetelor teritoriale asa cum a dispus deja si CSM prin Inspectia Judiciara. Politistii care au acoperit retele in ultimii 10 ani trebuie cercetati si trimisi la puscarie. Va cer in numele populatiei intregii tari aflata de mine in acest demers un raspuns public: ati semnat sau nu ordinele de control pt ultimii 10 ani? In caz contrar voi reveni cu o alta adresa scrisa.

4. Arestarea de îndată a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara impreuna cu Parchetul General despre care se presupune ca MAI si DIICOT au cunostinta si le-au documentat”, conchide Alexandru Cumpănașu.