Alexandru Cumpănașu a vorbit la Antena 3 despre ipoteza potrivit căreia DIICOT ar putea clasa cazul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal, susținând că toată lumea are interesul ca acest caz să fie închis. Cumpănașu spune că singurii care pot opri pe anchetatori să continue acest caz sunt presa și populația.

„Toți au interesul să se închidă acest caz. Toți din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, polițiști, procurori, din același județ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranță dacă Dincă deschide gura, se află multe și își pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din județul Olt și au funcții importante. Și care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, așa cum a explicat acel martor la Mihai Gâdea la emisiune”, a spus Alexandru Cumpănașu.

El a precizat că doar presa și poporul îi mai opri pe cei de la DIICOT pentru a închide acest dosar.

„Adaug și interesul general al tuturor celor care conduc România de a încheia povestea asta, pentru că populația este prea puțin atentă la ei și prea mult la acest caz. Îi deranjează mai rău decât orice pe lumea asta cazul Caracal și își văd viitorul politic amenințat. Doar presa și poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews