ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu a vorbit la Antena 3 despre ipoteza potrivit căreia DIICOT ar putea clasa cazul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal, susținând că toată lumea are interesul ca acest caz să fie închis. Cumpănașu spune că singurii care pot opri pe anchetatori să continue acest caz sunt presa și populația.

„Toți au interesul să se închidă acest caz. Toți din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, polițiști, procurori, din același județ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranță dacă Dincă deschide gura, se află multe și își pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din județul Olt și au funcții importante. Și care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, așa cum a explicat acel martor la Mihai Gâdea la emisiune”, a spus Alexandru Cumpănașu.

El a precizat că doar presa și poporul îi mai opri pe cei de la DIICOT pentru a închide acest dosar.

„Adaug și interesul general al tuturor celor care conduc România de a încheia povestea asta, pentru că populația este prea puțin atentă la ei și prea mult la acest caz. Îi deranjează mai rău decât orice pe lumea asta cazul Caracal și își văd viitorul politic amenințat. Doar presa și poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3