ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a vizitat orașul Gaza și  le-a promis israelienilor că va proiecta în Parlamentul României filmulețele pe care le-a văzut acolo, pentru ca toți să vadă ce orori se petrec în Israel și Fâșia Gaza, transmite Știripesurse.

Alfred Simonis, care a vizitat astăzi Kibbutzul Kfar Aza, a anunțat că va proiecta filmul de groază din 7/10 despre atacul Hamas, în fața ambelor camere ale Parlamentului.

Președintele Knesset-ului, Amir Ohana, care l-a însoțit pe colegul său în vizita din Gaza, a declarat ca răspuns la decizia acestuia: "O decizie importantă care demonstrează o adevărată solidaritate și prietenie."

Alfred Simoni a semnat o declarație scrisă, în numele Camerei Deputaților, prin care exprimă solidaritatea față de Israel. a condamnat Hamas și a cerut eliberarea imediată a celor răpiți.

Din delegația României au făcut parte Alfred Simonis, Ionuț Moșteanu, Florin Roman, Silviu Vexler și Csoma Botond.
 
VIDEO: