ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat că a semnat miercuri dimineață un protocol de colaborare, „un document tehnic”, prin care Pro România și ALDE susțin „candidatura independentă" a actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, urmând ca această campanie să fie condusă de reprezentanții celor două partide, Norica Nicolai (ALDE) și Sorin Câmpeanu (Pro România).
 
 ”În 24 de ore depunem (n.r. - la BEC), am semnat deja, e un document tehnic prin care Pro România și ALDE susțin candidatura independentă a domnului Mircea Diaconu. Cei care vor coordona această alianță electorală - am desemnat, că așa spune legea - pe doamna Norica Nicolai și pe domnul Sorin Câmpeanu", a precizat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat pe această temă.
 
ALDE a stabilit, luni, ieșirea de la guvernare și alianța cu Pro România. Cele două partide au anunțat susținerea lui Mircea Diaconu.  Tăriceanu a anunțat totodată că formațiunea sa va susține o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.