ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianta Familiilor din Romania solicita voluntari pentru initiativa legislativa cetateneasca recent demarata care urmareste desemnarea prin lege a lunii iunie in Romania drept LUNA A IDENTITATII CRESTINE.

Informatii despre acest proiect le puteti obtine de pe situl web al Initiativei: https://identitate-crestina.ro/

Justificarea unei astfel de initiative se intelege de la sine. In epoca istorica in care traim, identitatile artificiale apar peste noastre, sunt create de catre secularism, si urmaresc disclocarea identitatilor traditionale si religioase, in special a celei crestine.

Un exemplu de acest gen este adoptarea recenta a unei legi in Connecticut care desemneaza "atractia sexuala" drept "identitate" sociala protejata de lege, asemenea identitatii rasiale, etnice ori nationale.

Noua nu ne este rusine de identitatea noastra crestina nici de Evanghelie. Dorim sa ne afirmam identitatea in spatiul public si solicitam desemnarea si recunoasterea prin lege a identitatii crestine in Romania in luna iunie.

Luna iunie e luna in care manifestari identitare se produc in spatiul public in toata lumea. Ele, insa, coincid cu sarbatori crestine de inceput de vara care au fost sarbatorite de crestini de 2000 de ani, printre ele Inaltarea Domunului (ocazional), Sfintele Rusalii (ocazional), Sarbatorirea Sfintei Trinitati, Corpus Cristi, Inima Sacra a lui Hristos, Nasterea Sfintului Proroc Ioan Botezatorul, si Sfintii Petru si Pavel. Este, deci, o luna cu multe sarbatori relevante identitatii crestine.

Initiativa apartine unui grup cetatenesc de initiativa iar proiectul legislativ a fost publicat in Monitorul Oficial pe 23 iunie.

Deja in anul acesta Parlamentul a initiat ori adoptat proiecte de legi anti-Romania, anti-valori, anti-crestine, fara a tine seama de vointa noastra si care sunt perfect aliniate cu intentiile imorale ale Bruxellului. Fie ca a vorba de Legile Deca, Legea Barnevernetului in Romania, Decizia CEDO privind parteneriatele civile, Legea Oraselor de 15 Minute, si alte legi similare, Parlamentul nu asculta de noi.

E timpul deci ca noi cetatenii sa ne exercitam drepturile constitutionale pe care ni le-am conferit si sa initiem legi care se identifica cu valorile noastre.

De ce e nevoie?

E nevoie de 100 000 de semnaturi valabile pentru a pune in fata parlamentarilor acest proiect de lege. In consecinta, cautam voluntari pentru:

1. Colectarea de semnaturi in spatiul public, in parohii, biserici, familii, intruniri publice, locuri de munca, metrou, vecini, rudenii, etc.

2. Sprijin pe partea de media sociala, IT, continut, scris, dezbateri.

Date de contact

AFR va forma un grup de voluntari la nivel national pentru a coordona colectarea de semnaturi. Campania de colectare de semnaturi deja a inceput. In consecinta, cei care doresc sa sprijine campania sunt rugati sa raspunda la acest email cu numele intreg, un numar de telefon, si orasul / localitatea / judetul din care fac parte.

Va multumim!

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.  

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro

 Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro