ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Președintele Alianței Pacienților Cronici, Cezar Irimia, a declarat că o va da în judecată pe Ioana Mihăilă pentru dezastrul produs la Ministerul Sănătății, informează Știri pe surse

Liderul Alianței a amintit că, în prezent, în România, sute de mii de bolnavi cronici nu au acces la tratament. Mai mullt, Irimia a menționat că în perioada noiembrie-decembrie 2020 au murit cu 10.000 de pacienți mai mulți decât în anul precedent.

„Peste 1.000 de pacienți cu o formă de leucemie sunt condamnați la moarte de ministerul Sănătății prin lipsa Vesanoidului, din ianuarie.

M-am săturat de cinismul celor care conduc ministerul Sănătății, de promisiuni, ordine semnate, de ipocrizie și de iresponsabilitate. Chiar nu mai acceptăm asemenea lucruri și vom acționa în judecată pe doamna ministru, în nume personal, pentru că nu se mai poate.

Sunt câteva sute de mii de pacienți care nu își găsesc astăzi tratamentul în România. Uitați-vă ce profesii au secretarii de stat din minister. Singurul cu care se poate discuta acolo este Andrei Baciu. Cine să facă strategii?! Am politizat la maximum sistemul de Sănătate, am pus membri de partid la conducerea spitalelor, a unor entități din Sănătate, cine să construiască strategii, cine să le scrie?!”, a declarat Irimia, pentru Realitatea, citează Știri pe surse.