ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ieri a fost publicat Raportul Departamentului de Stat al SUA cu privire situația României în timpul actualei guvernări (raportul integral poate fi citit aici). Partidul Alianța Pentru Patrie susține că Guvernul ar trebui să demisioneze, asta doar dacă trăim într-o țară democratică, transmite site-ul ȘtiripeSurse preluat de ActiveNews.

„Este cel mai dur Raport de monitorizare a României din ultimele decenii! Concluziile sunt distrugătoare pentru actuala Coaliție.

Niciodată, în ultimii ani, nu a mai existat un asemenea Raport de țară devastator despre încălcarea legilor și samavolnicii la adresa cetățenilor. În timpul guvernării Dragnea nu au fost constatate asemenea abuzuri și fărădelegi.

Bilanțul guvernării pesedisto-liberale arată astfel: corupție generalizată, justiție șchioapă, libertăți fundamentale încălcate.

Raportul arată totodată activitatea dezastruoasă a ministerelor, în deserviciul cetățenilor. Se referă și la exploatarea sexuală și la abuzuri la adresa copiilor din centrele de plasament, bătuți, legați și năuciți cu substanțe psihotrope.

Guvernarea pesedisto-liberală a întreținut și favorizat hoția, jaful, corupția și utilizarea incorectă a fondurilor publice, se subliniază în Raportul Departamentului de Stat american.

Mita și corupția la nivel guvernamental rămân la loc de cinste, conform Raportului, în special în domeniul sănătății. Sunt menționate și amplele fraude din timpul pandemiei, privind achiziții de echipamente de protecție personală și de ventilatoare, asupra cărora APP a tras semnale de alarmă în repetate rânduri.

Anchete fără niciun rezultat și nicio condamnare a vreunui vinovat, chiar dacă este cunoscut atacul fără precedent la buzunarul cetățeanului, sub pretextul ”pandemiei”, cum ar fi afacerea celor ”120 de milioane de doze de vaccin, pentru o populație adultă de aproximativ 14 milioane de cetățeni”.

Alianța Pentru Patrie a denunțat de nenumarate ori astfel de abuzuri și ilegalități ale actualei coaliții de guvernare.

După un asemenea raport, într-o țară democratică, Guvernul ar trebui să demisioneze in corpore", au declarat reprezentanții Alianței Pentru Patrie.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews