ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o săptămână, în data de vineri, 3 Noiembrie 2023, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” s-au aprins mult-așteptatele luminițe din „Garden of Lights” , o expoziție tematică realizată de o echipă poloneză, cu tematica „Alice în Țara Minunilor”. FOTO GALERIE LA FINAL. AFIS:

 

Luminițe, muzică, efecte speciale, vălătuci de abur, leagăne pentru copii, jocuri cu întrebări din carte vă așteaptă la Grădina Luminilor, în care veți descoperi și cel mai lung tunel de luminițe din Europa, creat din 320.000 de leduri. HARTA:

Așadar, treceți pragul poveștii, pășiți și voi după Iepurele Alb împreună cu mica Alice, întâlniți-o pe Pisica de Cheshire, stați la interminabilul ceai al Iepurelui de Martie și al Pălărierului, jucați și voi crocket la Regină cu Arici în loc de mingi și Păsări Flamingo în loc de bețe și treceți prin palatul Reginei de Cupă în timp ce e judecat Fantele! O poveste de vis.

FOTO GALERIE MAI JOS:

Alice în Țara Minunilor la Grădina Botanică - Garden of Lights

Vezi galeria Alice în Țara Minunilor la Grădina Botanică - Garden of Lights