ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a făcut cunoștință cu problemele pe care le au aproape toți șoferii din România. Liderul PNL a trăit pe propria piele un coșmar pe șoseaua de centură a Capitalei, reușind ”performanța” ca în mai mult de o oră să parcurgă 10 kilometri. Gorghiu trage un semnal de alarmă cu privire la infrastructura rutieră şi pune accent pe recenta dezvăluire de presă privind problemele de pe autostrada Sibiu – Orăştie.

”Până duminică voi vizita organizațiile județene ale PNL din Mehedinți, Caraș-Severin și Maramureș. În drum spre autostradă, am parcurs 10 kilometri în mai mult de o oră. Nici radare nu pot fi amplasate, ca să fac o glumă pe seama mea. Revenind într-un registru serios, Capitala României, cel mai mare oraș al țării, nu are încă o șosea de centură, după 25 de ani în economie de piață. Autostrada Sibiu-Orăștie se surpă, după ce a fost inaugurată prematur, în scop electoral, de Guvernul României. Sub actuala administrație centrală nu s-a finalizat nici măcar un kilometru de autostradă contractat în acest mandat. Acestea sunt realitățile pe care PSD nu le prezintă și care mențin România subdezvoltată”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

În filmulețul postat, Alina Gorghiu speră ca vinovații pentru starea deplorabilă a drumurilor din România să fie trași la răspundere, iar pe viitor cetățenii români să beneficieze de o infrastructură modernă.

"O să ziceți la un moment dat că am ceva cu Ponta, n-am nimic cu Ponta. N-am nimic nici cu CNADNR-ul. Însă un vinovat trebuie să existe pentru faptul că de vreo oră jumătate stau pe amărâta asta de centură a Bucureștiului, care e praf și pulbere. Și credeți-mă că orice bucureștean, și cred că orice om care trece pe aici în tranzit și rămâne blocat în trafic cu orele, ar prefera să vadă o centură normală și să voteze guvernul ăla cred că 10-20 de ani la rând, primul guvern care va reuși să pună biciul pe CNADNR și să facă centura asta... Și sună simplu, dar centura se pare că e un lucru care complică lucrurile în România și mai ales în București", mai spune Alina Gorghiu în postarea sa.