ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în lumea muzicii după ce o cântăreață iubită de gorjeni și nu numai a încetat din viață după o luptă grea și relativ scurtă cu boala.
 
Tânăra muziciană Alina Popa din Craiova a murit în cursul zilei de luni, 22 ianuarie 2023, lăsând în urma sa o mare de tristețe. În urmă cu doar câteva zile, Alina, a împlinit 23 de ani, iar acum, familia, prietenii și toți cei care au iubit-o sunt distruși, transmite AS în Gorj.
 
 
Ultima postare de pe pagina ei personală de Facebook a fost scrisă pe 31 decembrie 2023:
 
„La mulți ani tuturor! Anul meu a fost unul greu…., sper ca 2024 să vină cu lucruri frumoase si binecuvântări ! Să fiți sănătoși!”

„Cuvintele sunt prea puține să poată exprima un așa sentiment de tristețe! Erai in floarea vârstei, dar, totuși ai ales sa mergi și să cânți îngerilor, de acum. Noua ne-ai lăsat ca amintire melodiile tale frumoase,bucuria cu care trăiai fiecare clipa și multe momente de neuitat!
 

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Alina dragă”, se arată într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. VIDEO: