ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotomodelul internațional Alina Pușcău a fost internată la ATI de presa din România

Ieri după amiază, Alina Pușcău a postat mai multe filmulețe pe pagina sa oficială de Instagram în care se confesa internauților. Fanii au intrat în stare de șoc atunci când au aflat că celebrul model a fost diagnosticat cu noul coronavirus, mai exact cu tulpina Delta. Alina Pușcău a povestit totul în lacrimi și se pare că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, fiind transferată la secția ATI.”, scrie revista de specialitate Spy News în articolul de azi, 28 septembrie 2021, intitulat „Alina Pușcău a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă. Modelul a fost diagnosticat ieri cu tulpina Delta / FOTO”

Din nefericire, Alina Pușcău a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă. Starea ei de sănătate se pare că s-a înrăutățit într-un timp destul de scurt. Ieri, la ceas de seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța pentru că nu se simțea deloc bine.”, repetă aceeași știre, ca să înțelegem mai bine.

„Alina Pușcău i-a îndemnat pe toți internauții să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2, aceasta fiind singura modalitate prin care ne putem reîntoarce la viețile ”normale”. Numai că, între timp, starea de sănătatea a modelului s-a înrăutățit. Modelul a ajuns din patul de acasă direct pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă. Alina Pușcău și-a ținut fanii la curent, dar tototdată i-a îngrijorat, postând o fotografie cu branula la mână, din interiorul secției ATI.”, mai repetă, încă o dată, sursa citată.

Libertatea transmite:„Este COVID! Mă omoară”

Ieri, Alina Pușcău a anunțat că este infectată cu varianta Delta. „Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău pe Instagram, cu ochii în lacrimi.

Libertatea ne informează azi, într-un articol publicat la orele 14.35 că, „în urmă cu 17 ore, Alina Pușcău a postat pe Instagram, la secțiunea Story, o imagine cu ușile unei ambulanțe. Actrița nu a făcut declarații, a lansat fotografia în spațiul public fără să facă precizări. Alina Pușcău s-a pozat în spital, după ce a anunțat că e infectată cu COVID-19, varianta Delta.

În această dimineață (adica azi, 28 septembrie a.c. - n.n.), după ora 9, actrița a revenit tot pe Instagram, unde a postat o altă imagine, de data aceasta și-a pozat picioarele. Îmbrăcată în haine comode, de casă, Alina Pușcău era așezată pe targă, chiar acolo avea și buletinul. A dat de înțeles că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum trei ore, Alina Pușcău a revenit cu o altă fotografie, de data aceasta și-a pozat mâna stângă, cea în care are o perfuzie. Până la acest moment, vedeta nu a făcut alte declarații despre starea ei de sănătate, nici dacă va petrece următoarele zile în spital.” Întreaga istorie aici: Alina Pușcău s-a pozat în spital, după ce a anunțat că e infectată cu COVID-19, varianta Delta.

Așadar vedeta a ținut și azi toată presa cu sufletul la gură lăsând să se înțeleagă faptul că se află internată în spital.

Antena 3 ia caimacul

Surpriză, tot azi, vedeta s-a teleportat de la ATI acasă la ea oferind telespectatorilor Antena 3, suavă și decent fardată, o frumoasă intervenție motivațională (VIDEO mai jos). Antena 3 adaugă la ea puțină sare și piper:

O tânără de 39 de ani, fără alte afecțiuni, nevaccinată, infectată cu varianta Delta. A așteptat două zile ambulanța (??? - E posibil așa ceva? Se poate oferi ora înregistrarii cererii ca să ne lămurim cu STS-ul și MAI-ul ce s-a întâmplat? Să facem o reclamație dlui Arafat! - n.n), iar când a ajuns la spital, virusul îi afectase deja plămânii și rinichii. Este vorba despre modelul internațional Alina Pușcău, care a povestit, pentru Antena 3, experiența grea prin care a trecut.”

„Modelul internațional Alina Pușcău a declarat că regretă amarnic că nu și-a făcut vaccinul anti-COVID și că a suferit cumplit din cauza bolii.”- scrie sursa citată. Dacă „a suferit” înseamnă că deja nu mai suferă?! - n.n..

"Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați.

Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă (??? - n.n.). Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică..." Aici transmisia Antena 3 se întrerupe brusc, lăsându-ne în suspans maxim, mai ceva ca la TVR pe 13 iunie 1990.

Probleme de logică 

Să ne folosim puțin de logică: ieri după masă spre seară vedeta noastră a anunțat că este „praf”, cu „plămânii arși” iar toată media a răspândit știrea, chiar și azi, susținând că este internată la ATI (sperăm că nu în paturile pe care așteptau să le ocupe MORȚII de la TVR).

Astăzi, chiar din gurița ei televizată aflăm că, după ce ar fi „așteptat două zile Salvarea”, și, conform filmulețelor postate pe Instagram la secțiune Story (unde postările dispar în 24 de ore), trebuia să fie internată la ATI, vedeta internațională a revenit de fapt acasă ÎN ACEEAȘI SEARĂ, adică tot ieri

Bănuim că Salvarea care a adus-o „praf” după două zile teribile de așteptare a vrut să-și ia revanșa și a așteptat-o de data asta la scara spitalului, cu motorul pornit. Apropo, care spital e ca să muștruluim puțin medicii care au lăsat-o să plece acasă, cu rinichii și plămânii „arși”?

Și o ultimă întrebare: cât a costat tratamentul, pentru organe?

ACTUALIZARE: Vox Populi. Opinii preluate de pe pagina de Facebook a cotidianului Libertatea, care a postat fotografia cu modelul în lacrimi (foto-captură în bază):

  • Cat au platit-o astia sa fie prefacuta?
  • Câți bani ai luat, pt smiorcaitu asta?
  • Fii mai credibilă! Asa arată un om bolnav?
  • Cata ceapă ai tăiat sa ai lacrimile astea?
  • Ce cauti acasa? Pentru un om care se plânge de plămâni, rinichi, ce cauti acasa?
  • Uite ca sa faci live poti!
  • Ptr. proști, se vede că este regizat!
  • Chiar nu ți-e rușine să joci teatrul ăsta?
  • Dacă se simțea asa rău nu mai făcea live. Dacă ești bolnav și într-o stare precara nu cred ca îți mai arde ție sa faci live-uri. Aceste făcături sunt pentru imbecilii care stau lipiți de tv și absorb toate prostiile cu cifrele iar aceste "vedete" cică ajuta la campania de vaccinare prin "injectare"cu video-uri cu persoane publice.
  • Stai linistita ca nu mori, e mai rau de cei care s-au vaccinat si au murit.
  • Acum jumătate te vor injura că nu te-ai vaccinat și jumătate te vor ... ca ai luat bani sa faci reclama la vaccinare.

VIDEO ANTENA 3 de azi, 28 septembrie 2021, cu Alina Pușcău:

 VOX POPULI: