ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar 32 de ani, Alina, a plecat printre îngeri, cu doar câteva zile înainte de a ajunge la termen cu sarcina sa. Aceasta se pregătea să devină mămică și să își țină fetița în brațe. Din păcate, aceasta s-a stins din viață la Spitalul Județean Constanța. Atât mama, cât și fetița nenăscută au fost îngropate împreună, așa cum au fost în ultimele 9 luni, potrivit RTV. 

Detaliile cazului sunt puțin cunsocute, însă, potrivit surselor, Alina ar mai fi avut doar câteva zile până la momentul frumos, al nașterii fetiței ei, când, a ajuns la spital în stop cardio-respirator. Surse din cadrul spitalului au declarat pentru Dobrogea TV că Alina a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. În acele momente, bebelușul nu mai prezenta semne vitale în pântec. Tânăra mamică a fost preluată de o echipă multidisciplinară de medici care au făcut tot posibilul să-i salveze viața, dar din păcate, aceasta a decedat pe secția de Terapie Intensivă, după ce ar fi fost supusă unei operații de cezariană, în urma căreia a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

„În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”,  au transmis reprezentanții IPJ Constanța.
 
Au fost publicate mai multe mesaje pline de durere pe rețelele de socializare:

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei.

„Am primit o veste devastatoare. O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”, a scris o fostă profesoară.

„Dragi colegi medici veterinari. Pentru fiecare dintre noi vin clipe grele. Se sting părinți, prieteni, cunoștințe. Colega noastră, dr. G. S., astăzi și-a pierdut fiica însărcinată în luna a-9-a !!!! Durerea nu o putem alina, dar vă rog să o ajutăm și pe ea ca o familie ce-i stă alături în aceste momente copleșitoare pentru pierderea suferită!!! Dumnezeu să o odihnească pe fiica ta ALINA și bebelușa ei nenăscută!!!.... Înmormântarea va avea loc joi, 09.03.2023, ora 13.00. Vă mulțumesc!”