ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am remarcat un lucru...

Cu toții suntem oripilați că posesorii de ser magic, afectați grav de situație, tac și înghit, deși era normal să iasă la înaintare și să acuze.

Totuși, în loc să-i încurajăm să-și spună povestea și să le arătăm că suntem de partea lor, că vina o poartă în primul rând nemernicii care au creat pandalia și au promovat-o mediatic, sărim cu gura la ei, reproșându-le ba c-au semnat, ba că nu s-au informat, ba că nu gândesc, orice, numai să demonstrăm că ei și-o merită, iar noi am avut dreptate!

Cum ar veni, lovim tot în victimă, să tragă până la capăt, dacă tot a fost fraieră și s-a lăsat păcălită! Iar ne luptăm noi între noi, în timp ce păpușarii și slugile lor contemplă spectacolul, bine-mersi?

Atenție, consimțământul viciat nu e consimțământ! Dacă ai fost mințit, păcălit, greșit informat, amenințat, constrâns etc., în fața legii nu contează că ai semnat ori că ți-ai dat „acordul”!

În plus, dacă e să fim sinceri, noi chiar am făcut destul ca să nu se ajungă aici? Am informat, am explicat convingător, fără patimă, pentru fiecare, pe limba lui? Sau am obosit, ne-am plictisit, ne-am enervat și am renunțat mai repede decât ar fi trebuit?

Hai să schimbăm un pic perspectiva, să ne oblojim unii altora rănile sufletești, să trecem peste orgolii, altfel adevărații vinovați niciodată nu vor plăti!