ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După soțul Kamalei Harris, vicepreședintele SUA, și Jen Psaki, portavocea și controloarea lui Joe Biden de la Casa Albă, și Hillary Clinton anunță senin pe Twitter: „Ei bine, am fost testată pozitiv pentru COVID. Am câteva simptome ușoare de răceală, dar mă simt bine.” Încă.

În vârstă de 74 de ani, personajul sinistru, care ar trebui să răspundă pentru colaborarea ei cu agenți ruși împotriva președintelui Donald Trump, este complet vaccinată, adică inoculată de cel puțin 3 ori cu serul „salvator”.

Soția fostului președinte american Bill Clinton, ulterior ministru de Externe al SUA și pretendentă la fotoliul folosit de soțul ei la Casa Albă cu cursanta Monica Lewinsky, a declarat că este „mai recunoscătoare ca niciodată pentru protecția pe care o pot oferi vaccinurile împotriva bolilor grave”. Bill e bine, adică negativ, mai spune individa.

„Please get vaccinated and boosted if you haven't already! / Vă rog să vă vaccinați și să vă busteriți dacă nu ați făcut-o deja!”, a îndemnat persoana numită, împotriva oricărei logici.

Ce poți să mai spui?

Reamintim că Prof. Dr. MASAHIKO OKADA a prezentat românilor prin intermediul ActiveNews un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar fi trebui să blocheze vaccinarea pe loc: EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%.

Vedeți și mesajul personajului: