ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele trecute, ActiveNews a prezentat o filmare emoționantă găsită de internet cu o fetiță a cărei păpușă era o sticlă de plastic învelită într-o cârpiță. Ceea ce spunea micuța reprezenta puritatea sufletului curat al minunii care se numește creația lui Dumnezeu înainte de a putea deveni victimă a celui viclean. Am publicat articolul cu gândul că ar trebui să găsim fetița.

Cititorii ActiveNews ne-au auzit gândul și ne-au transmis sursa filmării: pagina de FB PovesteaMea, unde aflăm un tânăr, Cristian (foto mai sus), care ajută familii nevoiașe cu ajutorul celor ca Dvs. Fetița se numește Adriana și, cu sprijinul mai multor români binevoitori, a reușit să obțină o păpușă iar familia ei alte ajutoare. Cei care doresc să ajute mai mult această familie din Valea Mare, Olt, sau să contribuie pentru alte cazuri, pot accesa pagina Asociației Povestea Mea. Întregul film din care noi am prezentat doar o secvență, AICI: