ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimul ei discurs în Bundestag ca Cancelar al Germaniei, Angela Merkel a ținut să-și dovedească atașamentul față de uleiul care i-a uns mașinăria timp de 16 ani, nefaști pentru relația cu România: lubrefiantul rusesc de la Moscova.

Ea a făcut un apel către Uniunea Europeană să întărească dialogul cu Rusia și personal cu președintele ei, KGB-istul vaccinist Vladimir Vladimirovici Putin. După ce fostul Cancelar Gerhard Schroder a ajuns amploaiatul direct al rușilor ca președinte al Rosnef, unde tocmai a fost angajată și fosta șefă a diplomației austriece, Karin Kneissl - la a cărei nuntă, în 2018, a dansat chiar Vladimir Putin -, este de așteptat să o vedem pe Angela Merkel, despre care se spune că în tinerețe a flirtat cu STASI și KGB, cel puțin ca cameristă la Kremlin. Jenant mod de a ieși din politică.