ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Ambasada Danemarcei la București a scris, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care spune că „va fi o duminică fierbinte”, referindu-se la alegerile europarlamentare care se vor desfășura pe 26 mai, după care a adăugat că a doua zi, luni, este „posibil să fie mai răcoare”. Cu aluzie, cel mai probabil,  la sentința pe care Liviu Dragnea o va afla în dosarul în care este acuzat că a angajat secretare PSD la Protecția Copilului din Teleorman, după ce, în primă instanță, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

„Casual Friday. - Care-i prognoza? - Va fi o duminică fierbinte. - Și după? - Posibil să fie mai răcoare”, transmis reprezentanții Ambasadei Danemarcei în România, într-o postare vineri pe Facebook.

Ambasada Danemarcei se numără printre cele 12 semnatare ale scrisorii din 3 aprilie în care acestea au transmis un mesaj public prin care își exprimă îngrijorarea pentru integritatea sistemului judiciar românesc și au chemat Guvernul să se abțină de la modificări care ar slăbi statul de drept și capacitatea României de a lupta împotriva criminalității sau corupției, scrie Mediafax.