ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Germaniei sprijină principiile MCV, bazate pe valorile europene ale statului de drept şi pe care Guvernul României s-a angajat să le implementeze, a precizat misiunea diplomatică, conform Digi24.

"Ambasada Germaniei îşi reiterează întregul sprijin faţă de principiile Mecanismului de Cooperare şi Verificare, bazate pe valorile europene ale statului de drept şi pe care guvernul României s-a angajat să le implementeze", se precizează în răspunsul Ambasadei, remis miercuri.

Mesajul vine după ce Camera Deputaţilor a respins cererea DNA privind urmărirea penală a lui Ponta.

Misiunea diplomatică reiterează faptul că nu comentează cazuri individuale.
 
Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.
 
Procurorul general a cerut Camerei Deputaților aprobarea pentru începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese.