ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Statului Israel a anunțat luni că patru turiști israelieni au fost bătuți de forțele de ordine la mitingul de vineri seară din București.

„Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turiști israelieni nevinovați s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seară, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel către un restaurant din București”, a precizat, Ambasada Israelului cu privire la incidentul în care au fost implicați 4 turiști israelieni, potrivit agerpres.ro.

Totodată, Ambasada Israelului a arătat că turiștii israelieni au fost bătuți de forțele de ordine, în ciuda faptului că au arătat pașapoartele străine și au explicat că nu au de-a face cu evenimentele în curs.

„Au fost opriți, trași afară din mașină și, în ciuda faptului că au arătat pașapoartele străine și au explicat că nu au nimic de-a face cu evenimentele în curs, au fost bătuți de către forțele de ordine. Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil și extrem de serios. Turiștii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenției brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, a mai transmis Ambasada Statului Israel.