Ambasada Marii Britanii apreciază că, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, România a demonstrat că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată, potrivit unui mesaj transmis pe contul de Facebook al Ambasadei Marii Britanii la București.

„Moment excepțional pentru democrația românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrate zilele acestea, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!„, se arată în mesajul transmis de Ambasada Marii Britanii la București, pe Facebook.

Diplomatul britanic face referire la cele doua evenimente importante petrecute în ultimele zile: alegerile europarlamentare și condamnarea lui Liviu Dragnea.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.