ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Marii Britanii apreciază că, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, România a demonstrat că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată, potrivit unui mesaj transmis pe contul de Facebook al Ambasadei Marii Britanii la București.

„Moment excepțional pentru democrația românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrate zilele acestea, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!„, se arată în mesajul transmis de Ambasada Marii Britanii la București, pe Facebook.

Diplomatul britanic face referire la cele doua evenimente importante petrecute în ultimele zile: alegerile europarlamentare și condamnarea lui Liviu Dragnea.