ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a postat, sâmbătă, pe un site de socializare, un mesaj înaintea finalei de la Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams în care menționează că ambele jucătoare sunt la fel de iubite, iar lucrul cel mai important în meciul de astăzi va fi „frumusețea tenisului”, potrivit Agerpres.

„Lângă ele suntem și noi, așteptând cu nerăbdare finala de azi, de la Wimbledon. Le iubim pe amândouă, așa că azi nu ținem cu nimeni, doar ne bucurăm de frumusețea tenisului. Hai, România! Go USA!”, precizează Ambasada SUA la București pe contul oficial de Facebook.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (nr. 7 WTA) va juca, sâmbătă, finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon cu americanca Serena Williams, locul 10 WTA și favorită nr. 11.
 
Pentru Halep este a cincea finală de Mare Șlem din carieră, după cele din 2018 la Australian Open, 2014, 2017 și 2018 (campioană) la Roland Garros. Doar la US Open românca nu a apucat să joace cu trofeul pe masă, având o semifinală în 2015.