ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Ucrainei la București anunță că, de duminică până marți, 352 de persoane, inclusiv 14 copii, au fost ucise în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Alte peste 1.680 de persoane au fost rănite, între acestea numărându-se 116 copii. Doar în Kiev au fost uciși, de la începerea conflictului până duminică, 9 civili (printre care un copil), 4 persoane a căror identitate este necunoscută și 18 persoane care luptau pentru apărarea teritoriului, mai anunță comunicatul de presă al misiunii diplomatice ucrainene, potrivit Știri pe Surse
 
„Câți mai au de murit ca s-aflăm în sfârșit că oameni prea mulți au murit?” 

În capitala Ucrainei au fost rănite 106 persoane, 47 civili, inclusiv 3 copii. Ambasada Ucrainei amintește că 16 copii au fost uciși de la începutul invaziei ruse. Potrivit comunicatului misiunii diplomatice, în perioada 24-28 februarie, inamicul a pierdut 5.300 de militari, au fost distruse 29 de aeronave, 29 de elicoptere, 191 de tancuri, 816 blindate, au fost doborâte 5 drone și au fost lovite 2 nave militare.