ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorului Federației Ruse din România i s-a furat portofelul chiar în centrul Sibiului. Ambasadorul a depus plângere la poliție, iar oamenii legii îl caută acum pe hoț.

Ambasadorul Federației Ruse, Valeri Kuzmin, a rămas fără portofel în centrul Sibiului, în timp ce se plimba cu soția sa. Conform România Tv, diplomatul se plimba, când a simțit o înțepătură și mai apoi a constatat că a rămas fără portofelul pe care îl purta în buzunarul de la cămașă. Kuzmin a rămas fără 1.250 de lei, 250 de dolari, dar și fără cardul de identitate diplomatică.

În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliției Mun. Sibiu au fost înregistrate cinci plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfășoară activități de identificare a autorilor. Întrucât sunt dosare cu autor necunoscut, datele din ancheta nu fac obiectul publicității, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.