ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Vivek, de 59 de ani, a fost desemnat „ambasador al sănătății” pentru a promova vaccinarea. După injecție însă, acesta a fost internat în stare critică într-un spital din Chennai. El a suferit un stop cardiac, joi dimineață, a doua zi după vaccin. Sursele spun că ambasadorul a luat vaccinul COVID-19, Covaxin, în spitalul de specialitate multi-guvernamental din Tamil Nadu din Chennai, ca un eveniment de promovare în care i-a îndemnat pe mulți alții să se prezinte pentru a lua vaccinul, transmite GreatGameIndia.

Vaccinarea sa a avut loc la un eveniment public, canalele TV au răspândit fotografiile și filmările cu procedura vaccinării. Deoarece stopul cardiac s-a produs la mai puțin de 24 de ore de la inoculare, s-au pus întrebări dacă a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului.

Cu toate acestea, autoritățile au spus că moartea sa nu este legată de vaccin.

Spitalul a spus că a suferit un sindrom coronarian acut cu șoc cardiogen. A existat un blocaj de 100% într-un vas, iar stopul cardiac al acestuia poate să nu fie din cauza vaccinării.
 
Moartea actorului a scandalizat fanii acestuia, care au ieșit în stradă.