ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat că Bruxelles-ul nu va permite ca euroscepticii să ocupe posturi în structurile europene, indiferent de rezultatele europarlamentarelor, scrie evz.ro.

Într-un interviu acordat site-ului polonez Rzeczpospolita, Jean-Claude Juncker a respins ideea că o creștere a numărului e voturi în favoarea partidelor naționaliste și eurosceptice va încetini procesul de integrare a UE.

„În aceste alegeri, cei care promovează un naționalism nebunesc vor plăti pentru asta. Nimeni nu știe, dar ultima dată am respins candidaturile a șase comisari prezentați mie de guvernele naționale”, a declarat Juncker într-un moment de sinceritate cinică.

„Amintiți-vă că guvernele doar propun comisarii. Președintele Comisiei este cel care îi acceptă și le acordă responsabilități”, a continuat Juncker, un birocrat neales prin vot popular.