ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși majoritatea companiilor publice americane au acceptat fără să cârtească obligativitatea vaccinării, foarte mulți dintre angajații acestora refuză să se vaccineze, amenințând cu demisia în masă și cu paralizarea activităților vitale.

La New York, 26 de secții de pompieri au fost nevoite să se închidă în tot orașul, din cauza lipsei de personal provocată de obligativitatea vaccinării, a scris sâmbătă New York Post.

„...o măsură irațională, despre care unii se tem că ar putea avea consecințe catastrofale, au declarat sâmbătă mai mulți consilieri generali pentru New York Post.

„Surprinzătoarea închidere a survenit pe fondul războiului dintre primărie, care va începe să aplice de luni (1 noiembrie) obligativitatea vaccinării angajaților cu cel puțin o doză de vaccin COVID-19, și pompierii care se opun vaccinării, mulți dintre ei spunând că au trecut deja prin boală și au imunitate naturală.”