ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea de golf Nelly Korda, în prezent numărul doi mondial în golful profesionist feminin, a declarat, pe 13 martie, că se află sub tratament pentru un cheag de sânge depistat de medici după ce s-a prezentat la Urgențe cu un braț umflat, transmite Reuters.

„La sfatul medicului meu, am mers la Urgențe, ca măsură de precauție”, a scris Korda într-o postare pe Twitter.
 
„Am fost diagnosticată cu un cheag de sânge. Acum mă aflu acasă, urmând un tratament pentru a elimina alte riscuri. Vă voi ține la curent cu starea mea când voi mai avea noutăți”, a mai precizat aceasta. 


Tânăra sportivă a ajuns, în luna iunie a anului trecut, numărul unu mondial, după ce a câștigat Campionatul PGA, pe circuitul de la Atlanta Athletic Club, informează Agerpres.

Potrivit Pro Golf Weekly, Korda s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 înainte de Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, din 2021.
 
The New York Times arată că fratele jucătoarei de golf, tenismenul Sebastian Korda a „beneficiat” și el de serul experimental COVID, fiind, în ianuarie, ținut o săptămână în carantină după sosirea în Australia pentru  Australian Open - unde vaccinarea COVID a fost o cerință obligatorie pentru toți participanții-, după ce a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2 la aterizarea în țară.
 
Frații Nelly și Sebastian Korda. Colaj: Golf Channel / Getty Images