ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kathleen Sebelius, fosta ministră a Sănătății și Serviciilor Umane din administrația Obama, a declarat marți, în cadrul emisiunii „OutFront” de la CNN, că americanii care nu au făcut vaccinul Covid nu ar trebui să aibă voie să lucreze sau să interacționeze cu copiii și ar trebui să fie restricționați în privința locurilor în care pot merge, informează Breitbart.

Sebelius a declarat: „Ne aflăm într-o situație în care avem un vaccin extrem de eficient, cu multiple opțiuni, disponibil în cantități mari, gratis, și unii oameni spun pur și simplu că nu vor să-l facă. Cred că este timpul să le spunem acestor persoane: Este în regulă dacă nu alegeți să vă vaccinați. Puteți să nu veniți la serviciu. Este posibil să nu aveți acces la o situație în care îmi puneți nepoții în pericol, în care s-ar putea să-i omorâți sau să-i puneți într-un context în care vor transmite virusul cuiva aflat într-o poziție cu risc crescut.”

Sebelius a adăugat: „Deci, cred că ajungem în Statele Unite în acel punct în care cei dintre noi care sunt vaccinați vor să-și dea jos masca. Vreau să-mi pot trăi viața ca persoană vaccinată, dar, în acest moment, sunt împiedicată de oameni care spun că nu vor să se vaccineze. Este în regulă. Vreau ca ei să aibă, poate, limite în ceea ce privește locurile în care pot merge și persoanele pe care le-ar putea, astfel, infecta”.