ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Economistul Dan Diaconu comentează protestul de sâmbătă, din 10 august, amintind faptul că cei care au ieșit în Piața Victoriei și-au găsit acum ca pretext cazul de la Caracal, pe parcursul protestului, mulțimea scandând în mai multe rânduri numele Alexandrei Măceșanu. „Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului”, scrie Diaconu, care sugerează că în spatele fotografiilor Alexandrei și Luizei se conturează pregnant baza de la Deveselu, dar și imaginea ambasadorului SUA, Hans Klemm. „Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului”, scrie analistul.

Acesta este textul postat de Diaconu:

Neavând împotriva a ce să protesteze, imbecilii ăia din piață o fac pe spatele cadavrelor bietelor fete din Caracal. E pregătită narațiunea încă de la Untold.

Se aruncă în față cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului.

Poate că ar trebui să ne uităm în spatele acelor poze și să vedem majorările de buget de aproape 1 miliard pentru serviciile secrete. Majorări care nu puteau fi făcute fără tăieri de la alte ministere. Tăieri pe care Veorica serviciurilor le-a efectuat fără crâcneală, permițând lătrăilor de serviciu s-o dea înainte cu „se taie bani de la investiții”, fără a explica o chestie simplă: pe frontispiciul fiecărei covergi securiste, pe spatele fiecărui slugoi al sistemului ar trebui să scrie „Aici sunt banii dumneavoastră!”.

Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu, unde DeepState-ul american îi ajută pe puștanii ăia cărora le spun militari să-și descarce banii prin femei - majoritatea minore - droguri și băutură. Toate intermediate de interlopii „dă bine” din zonă.

Poate ar trebui să ne uităm în spatele acelor fete despre care numai Dumnezeu știe pe unde zac și să ne gândim la sutele de „transporturi speciale” constând în femei semi-conștiente împachetate de-aici pentru uzul armatei americane de aiurea.

Poate ar trebui să ne uităm mai atent și să vedem figura bizară a lui Klemm făcând pelerinaje pe la Ministerul de Interne și transmițând directiva „să se acopere rapid povestea asta”.

Și dacă tot vă uitați la pozele fetelor acelea, ar trebui să vă uitați și la Poza lui Epstein, acest mega-Dincă de peste Ocean care tocmai ce-a fost sinucis. Epstein pe care site-ul de ticăloșii al companiei Digi îl prezintă ca „prieten al lui Trump”, în cida faptului că perversul se încura cu toți imbecilii Partidului Democrat, în frunte cu Clinton. Și-n ciuda evidenței că Epstein avea interzis în orice cazino al lui Trump.

Hai, faceți un exercițiu: ieșiți din narațiunea oficială și uitați-vă cu milă la vitele acelea din piață. Dacă scoți dintre ele minoritatea ticăloșilor care se află în spatele afacerii, rămân exemplarele cele mai precare din punct de vedere intelectual ale nației. E vina noastră că ăștia, în loc să vidanjeze, să tragă la plug sau să termine Canalul Dunăre-București fac dezordine în piață. E doar vina noastră!”