ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă ați cercetat virusul provenit din Wuhan și situația geopolitică globală actuală, probabil ați întâlnit jurnaliști independenți din întreaga lume, care au analizat statisticile anuale ale morții în multe țări și au observat ceva neobișnuit. Ceea ce au descoperit este că, deși țările au raportat că mulți oameni au murit din cauza COVID-19 în 2020, totalul anual al deceselor nu a crescut în general. Acest lucru este surprinzător. Nu am găsit noi remedii profunde pentru toate celelalte lucruri de care mor oamenii, cum ar fi bătrânețea, bolile cardiace, cancerul și bolile pulmonare; deci, dacă aceste lucruri continuă ca de obicei și există un lucru nou (COVID) care ucide o mulțime de oameni, atunci ar trebui să existe mai mulți oameni care mor în total. Dacă nu, acest lucru susține observația că a existat o mare derutare a lumii pentru a revendica COVID-19 ca fiind cauza morții, atunci când, fără îndoială, a fost altceva care a cauzat moartea.

Pentru a demonstra acest lucru, luați în considerare exemplul unui fumător care a fumat două pachete de țigări pe zi timp de cincizeci de ani și a dezvoltat BPOC severă (boală pulmonară obstructivă cronică). Sunt foarte fragili, nu pot respira, necesită numeroase medicamente pentru a supraviețui și trăiesc cu oxigen suplimentar. Orice provocare respiratorie le-ar putea agrava dramatic starea și chiar le poate precipita moartea. Această provocare ar putea fi inhalarea de praf sau alte substanțe iritante, răcirea sau chiar schimbarea vremii. Când cineva în această situație moare, cauza decesului este BPOC, sau „anii de fumat”, dacă doriți. Cauza morții lor nu este atribuită prafului, frigului sau schimbării vremii. Cu toate acestea, recent, găsim în multe locuri că o astfel de persoană ar fi murit de COVID. Acesta este un exemplu mic. Există multe rapoarte despre decesele cauzate de cancer, boli de inimă și chiar traume fizice, cum ar fi un accident de motocicletă, fiind înregistrate ca „moarte din cauza COVID-19”. Rezultatul acestui abuz de statistici este că, deși același număr tipic de persoane moare, mai multe dintre ele sunt înregistrate ca decese cauzate de COVID-19 și mai puține sunt raportate ca murind din alte cauze. Cu alte cuvinte, decesele sunt mutate de la categoria lor adecvată și reală, la categoria agendei politice: COVID-19.

Numărul de decese din Canada raportat la o mie de oameni a crescut treptat din 2012 până în 2020, de la 6,9 la 7,89. Numărul global de decese per o mie variază foarte mult între țări. Mai puțin de 2 este foarte scăzut, iar 15 este foarte mare. Condițiile de viață, precum și vârsta populației, determină numărul de decese ale unei țări la mia. Țările sărace cu o alimentație precară, condiții sanitare precare și alte provocări mai dure pentru supraviețuire sunt cele care au cele mai ridicate rate de deces.

Observați că nu există o creștere deosebit de mare a deceselor canadiene în 2020, deși „pandemia” a început la începutul anului 2020. Cum se poate întâmpla dacă o nouă boală super fatală ucide un număr mare de oameni? Este posibil să fi vindecat simultan o mare parte din cauzele reale ale decesului, cum ar fi bolile de inimă, bolile pulmonare și cancerul. Probabil nu. În realitate, știm că mulți pacienți care au avut nevoie de tratamente pentru boli majore, cum ar fi cancerul, au fost neglijați din cauza închiderii serviciilor medicale în 2020 și, prin urmare, ratele mortalității acestor boli au crescut probabil.

Încorporând virusul din Wuhan și neglijarea medicală a bolilor grave, cum ar fi cancerul, din cauza închiderii spitalelor, rata totală a decesului canadian în 2020 a fost de 7,89 și a fost cu doar 0,23 mai mare decât 2019. Aceasta nu este o schimbare impresionantă sau neobișnuită; aceeași cifră a crescut cu mai mult, 0,36 în 2015. Pentru un anumit context, să luăm în considerare autentica pandemie de gripă spaniolă din 1918 care a ucis doar 6 din fiecare mie de canadieni.

Când majoritatea dintre noi ne gândim la o „pandemie”, ne gândim la o boală infecțioasă, care se răspândește în toată lumea și provoacă multe decese. Până în 2009, organizația OMS a urmat această definiție pentru o pandemie:

O pandemie de gripă este o epidemie mondială cauzată de o nouă tulpină de virus care duce la rate de infecție și rate de mortalitate care depășesc valurile sezoniere, dar la fel de grele, de mai multe ordine ca mărime. O condiție prealabilă pentru o pandemie de gripă este apariția unui subtip viral care nu circulase încă în rândul populației umane sau care a apărut cu atât de mult timp în urmă, încât nu rămâne nicio imunitate reziduală în rândul populației și care este capabilă să provoace boli severe și să se disemineze eficient de la un om la altul ”.

Acum, să ne uităm la o istorie recentă. În 2009, OMS a declarat gripa porcină H1N1 drept pandemie. Acest lucru a dus la precomenzi masive de noi vaccinuri pentru gripa porcină în multe țări, guvernele acceptând răspunderea pentru daunele cauzate de vaccinuri. Industria farmaceutică avea o piață garantată, cu risc sau responsabilitate redusă sau deloc. Cu toate acestea, când „pandemia” sa încheiat oficial în august 2010, ea a provocat doar 18.449 de decese la nivel global.

Comparați acest lucru cu decesele anuale globale de gripă sezonieră de aproximativ 250.000. „Pandemia” de gripă porcină nu a provocat decese de magnitudine mai multe decese decât gripa sezonieră, ci mai degrabă a cauzat doar 7% mai multă deces ca o gripă sezonieră, deci nu a fost o pandemie reală. Nu a îndeplinit criteriile: „ratele de mortalitate care depășesc valurile sezoniere, dar la fel de grele, de gripă cu mai multe ordine de mărime”.

Așadar, în 2010, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a lansat o anchetă asupra influenței nejustificate a Big Pharma și a OMS pentru falsificarea unei pandemii pentru a crea o piață profitabilă a vaccinurilor.

Deci, Canada și restul lumii, cum este covid-19 o „pandemie”?