ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinurilor Covid a depășit numărul celor care au murit din cauza Covid-19, arată o analiză realizată de publicația Daily Expose, ce prezintă, comparativ, situația Covid din Anglia și din Scoția.

Conform datelor oficiale ale Serviciul Național Medical din Anglia (NHS-National Health Service), care pot fi vizualizate aici, până la data de 2 iunie 2021, în spitalele din Anglia au fost înregistrate 87.213 decese ca fiind provocate de Covid, în decurs de 28 de zile de la un test pozitiv. Dintre acestea, 83.624 au fost ale unor persoane care au murit din cauza altor afecțiuni preexistente grave, dar au fost adăugate la statisticile Covid pentru că au primit un rezultat pozitiv la testul Covid într-un termen de până la 28 de zile înainte de deces.

Dacă luăm în considerare faptul că testarea este practic obligatorie în spitale, în ciuda faptului că nu este scrisă în lege, și că se folosește testul PCR, care produce numeroase rezultate fals-pozitive, din cauza cărora CDC a dispus abandonarea acestei proceduri de testare până cel mai târziu pe 31 decembrie 2021, nu este greu de înțeles de ce zeci de mii de persoane care au murit din alte cauze au fost adăugate la statisticile de deces Covid.

Din fericire, datele NHS ne informează că doar 3.589 de persoane au murit DE Covid-19 în termen de 28 de zile de la un rezultat pozitiv al testului în spitalele din Anglia în perioada martie 2020-2 iunie 2021. Un număr care nu justifică 15 luni de tiranie dictatorială și fascism medical.


În plus, potrivit unui raport publicat de Public Health Scotland, numărul persoanelor care au murit în termen de 28 de zile de la administrarea „vaccinului” Covid în Scoția a depășit numărul persoanelor care ar fi murit DE Covid-19 în Anglia.

Raportul, care poate fi consultat aici (a se vedea pagina 8), precizează că „între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea unui vaccin Covid-19 în Scoția”.


Astfel, numărul persoanelor din Scoția care au murit din cauza vaccinului Covid în doar 6 luni a depășit cu 163 numărul persoanelor care au murit din cauza Covid-19 în spitalele din Anglia în 15 luni.

Dar, dacă ignorăm numărul deceselor cauzate de Covid în Anglia și ne uităm doar la Scoția, numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului Covid în 6 luni este de aproape șapte ori mai mare decât numărul persoanelor care au murit din cauza Covid-19 în Scoția în 11 luni.

Acest număr se ridică la 596, conform unei solicitări formulate în temeiul Legii privind libertatea de informare adresate guvernului scoțian -


Dacă se constată o rată similară a deceselor cauzate de vaccinul Covid în Anglia, atunci numărul celor care au murit ar putea fi de 25.123.

Conform unui document Excel menționat în raportul Public Health Scotland, care poate fi accesat aici, 1.289 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la administrarea „vaccinului” Pfizer cu ARNm, 2 persoane au murit în termen de 28 de zile de la administrarea „vaccinului” ModeRNA cu ARNm și 2.461 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la administrarea serului cu vector viral de la AstraZeneca.