ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Megyn Kelly spune că regretă că a primit vaccinul COVID-19, explicând în emisiunea sa de miercuri că ar fi fost mai bine fără el.

Kelly i-a spus invitatului său, scriitorul David Zweig, că se bucură că nu și-a vaccinat copiii, în contextul în care a fost foarte presată să facă acest lucru în timpul pandemiei.

 
"Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu i-am băgat în acel vaccin", a spus ea. "Îmi pare rău că mi-am făcut-o mie însămi. ... Regret că am făcut vaccinul".

"Nu cred că aveam nevoie de el", a spus Kelly. "Cred că aș fi fost bine. Făcusem COVID de mai multe ori și eu - era cu mult trecut momentul în care vaccinul făcea ceea ce trebuia să facă".

Dar există un alt motiv, mai critic, pentru schimbarea ei de opinie.
 
După ce a fost vaccinată și apoi a avut COVID, Kelly a început să sufere de o problemă autoimună, a spus ea.

"Și apoi, pentru prima dată, am fost testată pozitiv pentru o problemă autoimună la examenul meu medical anual", i-a spus ea lui Zweig. "Și m-am dus la cel mai bun reumatolog din New York și am întrebat-o:
 
"Credeți că acest lucru ar putea avea legătură cu faptul că am primit nenorocitul de rapel și apoi am luat COVID în decurs de trei săptămâni?".

"Și ea a spus că da. Da. Nu am fost singura la care a văzut asta".

În urmă cu doi ani, Kelly a respins temerile legate de vaccinul COVID.

"Primesc vaccinul [Johnson & Johnson] în această săptămână", a spus ea într-o postare pe rețelele de socializare la 28 aprilie 2021.
 
"Am zero scrupule pentru că am petrecut o viață scufundată într-o mass-media obsedată de frică care este adesea iresponsabilă și neadevărată. Faceți ceea ce vă spune medicul dvs. să faceți și ignorați-i pe toți ceilalți".

Acum, la 52 de ani, această femeie, anterior sănătoasă și cunoscută figură mediatică, se teme că și-ar fi alterat definitiv viitorul pentru că a avut încredere în figuri de autoritate care nu înțeleg decât puterea și lăcomia.

Cu siguranță, ea nu este singură. Mulți americani simt acum regrete similare.

Anul trecut, Kelly a anunțat că sora ei, Suzanne Crossley, despre care a spus că a fost "foarte bine sănătoasă", a murit în urma unui atac de cord subit la vârsta de 58 de ani.

Bilanțul pe care Megyn Kelly și familia ei l-au îndurat este extraordinar de trist.

Acum, ea a ieșit în față pentru a-și împărtăși povestea și regretele - devenind un far de lumină care îi avertizează pe alții cu privire la posibilele pericole ale supunerii oarbe față de așa-zișii experți.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews