ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că văd că persistă subiectul, reîncălzit mereu de PSD-iști și de medici aflați în două bărci, cum e doamna Monica Pop, haideți să tranșăm o dată și bine povestea cu "testările în masă”, măcar aici, la noi în grădină:

NU EXISTĂ NICI CU CE, NICI N-AVEM DE CE SĂ FACEM TESTARE ÎN MASĂ, ba nici chiar testare individuală!

Citiți Bomba anului: Centrele SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) au declarat rezultatele testului PCR neconcludente în raport cu virusul Covid și au recomandat renunțarea la acest tip de diagnosticare.

Atâta timp cât nu există teste de maximă precizie, ci doar niște jucării care dau pozitiv la orice fel de gripă sau pneumonie, la borș de fasole boabe, la rață umplută, la Pepsi și cam la orice vă mai stimulează apetitul, nu putem practica genul ăsta de pseudoștiință, producând statistici fără semnificație și utilizându-le în scopuri nu doar medicale, supunând pacienții unor protocoale inepte fără legătură cu afecțiunile lor, ci și ca justificare pentru întreținerea dictaturii sanitare la infinit.

Pe de altă parte, testarea în masă, ca și vaccinarea în masă și ca orice altă procedură în masă, presupune să vrea și masa, cum ar veni.

E greu de crezut că personalul din sectorul public (și nu numai) vrea să se testeze în masă în mod frecvent, crescându-și riscul de a da periodic rateuri pozitive și de a suporta arestul la domiciliu fără absolut nici un motiv real, cu tot cu familie.

Și mai grav decât orice, noțiunea de testare în masă nu poate funcționa fără acceptarea conceptului de "asimptomatic”, adică fără acceptarea prezumției de boală, chiar dacă omul e sănătos tun. Așadar, dacă tot ați trecut pe la noi, lăsați orice "teste” la intrare sau, pentru și mai multă siguranță, introduceți-vi-le în locuri greu accesibile, să nu rămâneți fără ele – chiar nu gust tentativele astea de a valida măcar parțial chinezăria asta de dictatură. "Să nu limităm drepturi, mai bine sa testăm în masă gratuit.”, "Să nu impunem masca la exterior, doar la interior.” – vă rog frumos, cu șopârlițe din astea, la sediul PSD eventual, nu aici.

Citiți și Milioane de chinezi au început să fie testați anal de Covid. Testele rectale sunt folosite și pentru călătorii care sosesc din străinătate din zone de risc