ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Andrei Baciu (PNL), a anunțat luni că a demisionat din funcție, după ce numele său a fost invocat în Dosarul Vaccinurilor în care sunt urmăriți penal fostul premier PNL Florin Cîțu și foștii miniștri USR ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, relatează Știripesurse.

Șeful CNAS și-a explicat decizia într-o postare pe contul său de Facebook, el spunând că are „credința nestrămutată în valorile onoarei și integrității”.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu față de principiile etice și morale în care cred și pe care le-am susținut întotdeauna, și nu dintr-o obligație legală”, a precizat Andrei Baciu.
 
Pe același subiect: