ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anchetatorii din Sibiu se fac iar de rușine! După ce au reținut un bărbat care nu avea nicio legătură cu crimele și mai apoi l-au eliberat, anchetatorii țin secrete numele suspecților. Atâta doar că ele sunt publice, fiind vorba de o ședință în care judecătorii vor decide dacă cei propuși pentru arestare vor sta sau nu în spatele gratiilor, relatează Știripesurse.

Fostul polițist Marian Răduinea a prezentat numele suspecților propuși pentru arestare și a comentat modul în care lucrează anchetatorii:

Aceștia sunt cei 3 "presupuși" criminali.
 
content-image

De ce atâtea secrete?!

Pentru ca cel care coordoneaza cercetarea a lucrat la 2 ș' Un Sfert, dar nu a înțeles nimic de la acea structură. El a avut pe mână arhiva! De aia stă în funcție! A dus șantajul la rang de artă!, scrie Răduinea pe Facebook.

Unul dintre suspecți, care a fost deja reținut și audiat vreme de 12 ore, Laurențiu Lăcătușu, a povestit cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști, deși este nevinovat.

 „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie... Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a spus acesta.

Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Cand acesta a intrat pe stradă, oamenii legi s-au năpustit asupra lui. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați”.

Bărbatul nevinovat a spus că va acționa în instanță pentru procedurile violente ale poliției, informează Știripesurse.