ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Esca şi-a anunţat colegii, dar şi mass-media de faptul că nu va mai fi Director Editorial la The One, revistă fondată pe când Adrian Sârbu era şeful Pro TV, preferând să se ocupe de proiectul andreeaesca.com. Iată mesajul:

"După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări.

Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte.

Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă. Bună ziua, România! Bună ziua, online! Sunt andreeaesca.com."
 
Firma care editează revista „The One”, al cărei Director era Andreea Esca  –  parte a grupului Mediafax, aflat în insolvență – a cerut recent declanșarea procedurii de faliment, potrivit reportervirtual.ro.