ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Lobodă, o studentă din anul V Medicină de la UMF Cluj, a murit la 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Din spusele apropiaților, boala a avut o evoluție galopantă, transmite Cluj24.

„Dragi colegi,

Ne exprimăm regretul pentru pierderea mult prea devreme a unei colege.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină.

S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Pentru cei dornici să-și ia rămas bun, vă anunțăm că priveghiul va avea loc sambătă de la ora 17:30 la Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc duminică de la ora 13:00 la Cimitirul Central. 

Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Organizația Studenților Mediciniști din Cluj.

„Conducerea, colectivul și studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca își exprimă compasiunea și regretul pentru o viață curmată mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină. S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ora 17:30, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca, iar înmormântarea va avea loc duminică, 4 decembrie, la ora 13:00, la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a UMF Cluj.
 
FOTO:
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și stând în picioare
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, în aer liber și copac

Amintim că la UMF Cluj, aproape 90% dintre studenți s-au vaccinat anticovid, după ce rectorul Universității a anunțat că cine nu face vaccinul nu va putea face practica în spitale.
 
Mai mult decât atât, în iunie 2021, consiliul UMF Cluj a condiționat  accesul studenților la festivitatea de absolvire pe baza vaccinului, în timp ce studenții nevaccinați au văzut festivitatea pe ecranul de la Sala Polivanlentă.